טבלת אידוי

פירות

מזון
זמן אידוי
מים
מזון
זמן אידוי
מים
מזון
זמן אידוי
מים
תפוח
15 דקות ±
100 מ׳׳ל
אבוקדו
15 דקות ±
100 מ׳׳ל
אננס
15 דקות ±
100 מ׳׳ל
בננה
15 דקות ±
100 מ׳׳ל
אפרסק
15 דקות ±
100 מ׳׳ל
תפוז
15 דקות ±
100 מ׳׳ל
אגס
15 דקות ±
100 מ׳׳ל
פפאיה
15 דקות ±
100 מ׳׳ל
מנגו
15 דקות ±
100 מ׳׳ל

ירקות

מזון
זמן אידוי
מים
מזון
זמן אידוי
מים
מזון
זמן אידוי
מים
ברוקולי
15 דקות ±
100 מ׳׳ל
דלעת
15 דקות ±
100 מ׳׳ל
בא ק צ׳בי
15 דקות ±
140 מ׳׳ל
כרובית
15 דקות ±
100 מ׳׳ל
תרד
15 דקות ±
100 מ׳׳ל
בטטה
15 דקות ±
170 מ׳׳ל
אספרגוס
15 דקות ±
100 מ׳׳ל
אגבנייה
15 דקות ±
100 מ׳׳ל
בצל
15 דקות ±
100 מ׳׳ל
סלרי
15 דקות ±
100 מ׳׳ל
כרוב
15 דקות ±
100 מ׳׳ל
גזר
15 דקות ±
170 מ׳׳ל
אפונה
15 דקות ±
100 מ׳׳ל
שעועית ירוקה
15 דקות ±
100 מ׳׳ל
תפוח אדמה
25 דקות ±
170 מ׳׳ל

בשר

מזון
זמן אידוי
מים
מזון
זמן אידוי
מים
מזון
זמן אידוי
מים
בשר עוף
20 דקות ±
140 מ׳׳ל
בשר בקר
25 דקות ±
170 מ׳׳ל
בשר טלה
25 דקות ±
170 מ׳׳ל
דג סלמון
15 דקות ±
100 מ׳׳ל
דג סול
15 דקות ±
100 מ׳׳ל
דג פורל
15 דקות ±
100 מ׳׳ל

זמני בישול
הערה: זמן הבישול המפורט להלן וכמות המים שיש להוסיף (לעיון בלבד)

מבוססים על החיתוך כל המרכיבים לקוביות של כ-1.5 ס׳׳מ (יש להסיר תחילה את הקליפה, הגרעין והחלקים הקשים מחומרי המזון.)

זמני בישול
הערה: זמן הבישול המפורט להלן וכמות המים שיש להוסיף (לעיון בלבד)

מבוססים על החיתוך כל המרכיבים לקוביות של כ-1.5 ס׳׳מ (יש להסיר תחילה את הקליפה, הגרעין והחלקים הקשים מחומרי המזון.)